Nyheder - 2014

Regnskabet er revideret

1. Nov, 2014. Foreningens regnskab for 2013/2014 er blevet revideret uden anmærkninger. Det reviderede regnskab og forslag til budget 2014/2015 bliver fremsendt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. Regnskab og godkendt budget lægges på hjemmesiden efter generalforsamlingen.

Billeder fra arbejdsdagen og fastelavn

26. Okt, 2014. Så blev der lagt billeder fra årets arbejdsdag på hjemmesiden. Billederne kan ses her. Derudover er der også lagt billeder på hjemmesiden fra de sidste mange års fastelavns arrangementer.

Gravearbejde på Tinggårdsvænget

22. Okt, 2014. TDC A/S har Tirsdag d. 7. oktober repareret en telefon ledning og gravet ud for Tinggårdsvænget nummer 38 og 40. MSE A/S har udført gravearbejdet og den efterfølgende retablering for TDC. I første omgang var det lidt af et detektivarbejde at finde frem til de ansvarlige idet TDC ikke havde informeret bestyrelsen om gravearbejdet.

Undervejs har MSE A/S udvist meget lille respekt for vejen og dens omgivelser. I første omgang var to fortovsfliser revnet og disse var blot blevet lagt igen som et puslespil. Derudover var en brosten kantsten blevet meget skæv. Dette blev reklameret til TDC og blev efterfølgende delvist rettet; Den ene fortovsflise er lagt som to halve, hvilket ikke accepteres.

MSE A/S har d. 21. oktober asfalteret, og som nedenstående billeder viser er dette meget ringe udført.

Det er uforståeligt at en virksomhed som MSE A/S kan udvise så ringe faglige kvalifikationer og finde på at efterlade så grimt et stykke arbejde. Det er ikke just det indtryk man får efter at have læst om dem på deres hjemmeside:

I MSE lægger vi vægt på at udføre vores arbejder professionelt og til stor tilfredshed for vores kunder. Vores stab af dygtige medarbejdere søger gennem dialog, faglig dygtighed samt engagement at udføre vores aftaler til alles tilfredshed.

Bestyrelsen har reklameret over det udførte arbejde, og forlangt at det bliver rettet omgående.

Opdatering: MSE A/S har idag d. 23. oktober lavet arbejdet om, og som nedenstående billede viser er resultatet nu som forventet:

Fortovsfliserne er hele og asfalten ligger hvor den skal. Havde MSE A/S så også lagt jord (istedet for grus) og sået græs i den smalle rabat mellem kantsten og fortovsflise havde det været helt perfekt. Men det er nok for meget forlangt.

Forsøg med pullert

9. Sep, 2014. Som tidligere annonceret vil bestyrelsen i de kommende år arbejde på tiltag, der gerne skulle minimere nedkørsel/ødelæggelse af vejhjørner og derved sikre en god vedligeholdelses standard af vores rabatter.

For at igangsætte processen og teste en mulig løsning, har bestyrelsen taget aktion og købt to gummipulleter som bestyrelsens medlemmer, i lørdags d. 6. september, har monteret ved brostensopkørslen til Tinggårdshegnet 24 til 42 (se nedenstående billede).

Pullerten består af en ca. een meter høj nedstøbt fleksibel "gummipind" med refleks, der ved svag påkørsel blot bøjer af. Ved kraftig påkørsel knækker en bolt (springbolt) og pullerten vælter,- dog uden at ødelægge betonfunderingen. Pullerten kan herefter rejses op igen og befæstes ved blot isætte en ny springbolt. Det valgte design er det mest brugte herhjemme og du kan sikkert "støde" på den viste pullert i de fleste af vores større byer (inkl. Roskilde). Går forsøget godt, og den falder i grundejernes smag, vil den nævnte type indgå i vores plan der fremlægges på generalforsamlingen.

Opdateret information for grundejere

20. Aug, 2014. Siden om vedligeholdelse for grundejere er blevet opdateret. I afsnittet om hække er der er tilføjet referencer til relevante paragraffer i lokalplanen og afsnittet om godt naboskab i al almindelighed er blevet udvidet.

Kender du reglerne for at klage over en håndværker?

12. Aug, 2014. Kender du reglerne for at klage over en håndværker?

Grundejerforeningen har fra 3byggetilbud.dk modtaget en vejledning, der nemt og overskueligt illustrerer klageprocessen over byggeri og håndværkere. Materialet er lavet med hjælp fra Byggeriets Ankenævn og Håndværkets Ankenævnet. Du kan se vejledningen her.

Arbejdsdag i grundejerforeningen

17. Mar, 2014. Vi gentager succesen fra de sidste år og holder arbejdsdag i grundejerforeningen søndag d. 15/6 kl. 10 til ca. kl. 13.

Invitation og nærmere info bliver fremsendt snarest, men sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Skader på grundejerforeningens område

13. Feb, 2014. Der er idag blevet begået omfattende skader på grundejerforeningens cykelsti, græsrabat, asfalt og en lampe mellem Tinggårdshegnet 42 og 49.

Skaderne er efter alt at dømme blevet begået af en større lastbil som har afhentet en rollespils-landsby for Tune SFO.

Bestyrelsen har rettet henvendelse til de ansvarlige, og forventer at skaderne bliver udbedret.

Regnar 60 år

12. Feb, 2014. Vores mangeårige bestyrelsesmedlem Regnar, fyldte i dag 60 år. Det blev fejret med en reception for venner og bekendte i Tune Medborgerhus. 

Bestyrelsen ønsker Regnar tillykke på dagen.

Referat af Generalforsamling 2013

5. Jan, 2014. Referat fra vores generalforsamling i grundejerforeningen afholdt d. 28 november 2013 er nu lagt på hjemmesiden her.