Nyheder - 2019

Foreningsrabat på Flügger varer!

8. Okt, 2019. Som grundejerforening kan vi på 15% rabat på alle Flügger varer. Vi har derfor fået oprettet en konto hos Flügger i foreningens navn.

 Ønsker du at gøre brug af tilbuddet skal du rette henvendelse til Niels (kasserer) eller Torben (formand) i bestyrelsen som kan oplyse konto nummeret.

Vejfest i Grundejerforeningen

7. Mar, 2019. Lørdag den 17. august afholdes den årlige vejfest i grundejerforeningen ved Legeplads Nord.

De tidligere år har det været en stor success med stort fremmøde og bestyrelsen håber også på stor opbakning i år. Invitation og nærmere info bliver fremsendt snarest, men sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Arbejdsdag i Grundejerforeningen

7. Mar, 2019. Søndag den 2. juni afholdes den årlige arbejdsdag i grundejerforeningen. Vi mødes kl. 10 ved legeplads Syd. Efter arbejdet (ca. kl. 13-14) bydes på grill-pølser.

De tidligere år har det været en stor success med stor tilmelding og bestyrelsen håber også på stor opbakning i år. Invitation og nærmere info bliver fremsendt snarest, men sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Manglende saltning af veje og stier

19. Jan, 2019. Snevagten som står for vores vintervedligehold af veje og stier har ikke helt levet op til deres forpligtelser. Bestyrelsen er i dialog med Snevagten og regner med en snarlig afklaring af problemet samt en passende kompensation.