Legeplads Valg 2012

Bestyrelsen har indhentet tilbud fra Kompan på udformning af ny legeplads på grundejerforeningens nordlige fælles område. De to løsninger kan ses nedenfor (klik på billedet for større udgave): 

Legetårn 

Med et væld af legeaktiviteter har dette legetårn plads til mange legende børn på én gang. Der er f.eks. både armgang, netbro, klatrevæg, rutsjegelænder og rutsjebane.

Komplet produktark findes her.

Klatreboks og tilbehør 

Ved kombination af flere legeredskaber giver klatreboks og tilbehør plads til mange legende børn på én gang og mulighed for forskelligartede aktiviteter. 

Komplet produktark findes her.

Fra grundejerforeningens 84 medlemmer/parceller modtog betyrelsen 20 stemmer. 15 stemmer blev afgivet via hjemmesiden og 5 ved returnering af den udsendte stemmeseddel. 

Af de 20 stemmer var 19 gyldige, da én stemme blev afleveret både via hjemmesiden og ved returnering af stemmesedlen. Denne stemme tæller naturligvis kun én gang. De 19 stemmer fordeler sig som vist i nedenstående: 

 Da valget er uafgjort, rådførte bestyrelsen sig med en ekspert udi legepladser om de to løsninger.

På generalforsamlingen blev det forslået at enten 1) Følge ekspertens råd, eller 2) Trække lod. Det blev med flertal besluttet at følge ekspertens råd, som anbefalede løsning 'Klatreboks og tilbehør'. Denne løsning blev derfor valgt.

Yderligere info og grafik af den valgte løsning er lagt på hjemmesiden her.