Nyheder‎ > ‎

Vejbump på Tinggårdsvænget - Opdateret

indsendt 24. sep. 2020 09.36 af Niels Pauli Hansen   [ opdateret 26. sep. 2020 08.41 ]
Greve Boligselskab har i den forgangne uge fjernet de opsatte vejbump på Tinggårdsvænget. Bestyrelsen er ikke blevet orienteret om årsagen, og det er uvist om det er permanent eller om de bliver erstattet af andre tiltag.

Jeg har d. 25/9 rettet henvendelse til Greve Boligselskab for at høre nærmere og skriver det her når jeg hører nyt.

Opdateret 26/9: Greve Boligselskab har oplyst at bumpene bliver erstattet af nogle nye asfalt bump, som er blødere og nemmere at køre over.

Greve Boligselskab har tidligere ytret ønske om at ændre fartbumpene til blomster kasser hvor der køres zig-zag. Ved denne lejlighed opfordrede jeg Greve Boligselskab til at evaluere effekten af fart chikaner inden der foretages ændringer.

Det er Bestyrelsens opfattelse at fartbumpene er blevet etableret på alt for spinkelt et grundlag og at (støj-) generne ved disse overstiger fordelene ved en beskeden fart reduktion. Da fartbumpene nu ændres, har jeg bedt Greve Boligselskab om at de fremsender dokumentation for at effekten af fartbumpene er blevet evalueret samt at fordelene ved disse overstiger de gener som mange af vores beboere oplever på daglig basis.