Nyheder‎ > ‎

Grundejerforeningens hjemmeside fylder 1 år!

indsendt 13. sep. 2013 00.42 af Niels Pauli Hansen   [ opdateret 9. sep. 2014 09.29 ]
Det er nu et år siden at grundejerforeningens hjemmeside blev offentlig tilgængelig. Siden da er siden blevet flittigt besøgt. I alt har hjemmesiden modtaget 746 besøg, heraf 280 unikke, hvilket vi syntes er meget pænt.

Hjemmesiden er blevet brugt på forskellig vis i løbet af året. Bl.a. blev der i november 2012 afholdt elektronisk valg til af udformning af ny Legeplads Nord, hvilket var en stor success. Derudover er hjemmesiden bl.a. flere gange blevet brugt af ejendomsmæglere til at indhente relevante dokumenter ifbm. ejendomssalg. 

I løbet af året har hjemmesiden ikke gennemgået de store ændringer. Der er redigeret mindre afsnit og tilføjet lidt her og der. De væsentligste ændringer ligger i Året i GF hvor der løbende bliver tilføjet informationer og billeder fra aktiviteter i grundejerforeningen. Bl.a. arbejdsdagen 2013 som var en stor success og billeder fra dagen er tilføjet her.


Bestyrelsen modtager meget gerne feedback på sidens indhold. Hvad er godt? Hvad er skidt? Hvad mangler? Alle kommentarer og ideer er velkomne! Send blot en mail til webmaster@tinggaardshegnet.dk