Nyheder‎ > ‎

Opdateret: Gravearbejde på Tinggårdsvænget

indsendt 21. okt. 2014 23.42 af Niels Pauli Hansen   [ opdateret 23. okt. 2014 10.30 ]
TDC A/S har Tirsdag d. 7. oktober repareret en telefon ledning og gravet ud for Tinggårdsvænget nummer 38 og 40. MSE A/S har udført gravearbejdet og den efterfølgende retablering for TDC. I første omgang var det lidt af et detektivarbejde at finde frem til de ansvarlige idet TDC ikke havde informeret bestyrelsen om gravearbejdet.

Undervejs har MSE A/S udvist meget lille respekt for vejen og dens omgivelser. I første omgang var to fortovsfliser revnet og disse var blot blevet lagt igen som et puslespil. Derudover var en brosten kantsten blevet meget skæv. Dette blev reklameret til TDC og blev efterfølgende delvist rettet; Den ene fortovsflise er lagt som to halve, hvilket ikke accepteres.

MSE A/S har d. 21. oktober asfalteret, og som nedenstående billeder viser er dette meget ringe udført.Det er uforståeligt at en virksomhed som MSE A/S kan udvise så ringe faglige kvalifikationer og finde på at efterlade så grimt et stykke arbejde. Det er ikke just det indtryk man får efter at have læst om dem på deres hjemmeside:

Om MSE A/S

I MSE lægger vi vægt på at udføre vores arbejder professionelt og til stor tilfredshed for vores kunder. Vores stab af dygtige medarbejdere søger gennem dialog, faglig dygtighed samt engagement at udføre vores aftaler til alles tilfredshed.

Bestyrelsen har reklameret over det udførte arbejde, og forlangt at det bliver rettet omgående.

Opdatering: MSE A/S har idag d. 23. oktober lavet arbejdet om, og som nedenstående billede viser er resultatet nu som forventet:


Fortovsfliserne er hele og asfalten ligger hvor den skal. Havde MSE A/S så også lagt jord (istedet for grus) og sået græs i den smalle rabat mellem kantsten og fortovsflise havde det været helt perfekt. Men det er nok for meget forlangt.


ą
Niels Pauli Hansen,
21. okt. 2014 23.42
ą
Niels Pauli Hansen,
21. okt. 2014 23.42
ą
Niels Pauli Hansen,
23. okt. 2014 10.21